Stötta projektet

Att renovera en träbåt är både tidskrävande och kostsamt.  Är ni intresserade att stödja vårt projekt på något sätt så är det bara att höra av sig till oss.  Vi är öppna för alla typer av allmosor.

7 kommentarer vidrörande “Stötta projektet

 1. Jag har två kartonger med fossiler som jag inte får ha framme för Anna… Föreslår att dessa läggs som ballast i båten och skänkes därtill med glädje!

  /Christian ”Lasse Dahlqvist” Grönwall

 2. Hej,
  Jätte kul, idag fick jag reda på av Fin Nyebolle att Sniggel Snuggel LEVER, Fantastiskt kul!!!
  Finn Nyebolle ringde mig idag och berättade om Sniggel Snuggels äventyr genom åren och att han hade tappat kontakt med båten. Jag var själv ägare till båten mellan 1967-1972 och sålde den till Finn. Det är mitt fel att båten kom till Viken (Sniggel Snuggel hör hemma i skärgården). Jag köpte båten av min svåger Christer Hägg som bor i Stockholm, han hade varit ägare till båten i några år när jag köpte Sniggel av honom. Christers mailadress är ch.hagg@gmail.com
  Jag finns på telefon 042-92266.

  Claes Ekman

 3. Hej, jag har i min ägo en helmodell, 70 cm, på Sniggel Snuggel. Modellen är gjord på 1930-
  talet av hennes dåvarande ägare, medlem i Stockholms SK. Allt i originalskick. Platsbrist
  gör att jag funderat att avyttra den. Ni kanske är intresserade?
  Ring berättar jag mer, mailar bilder också förstås.

  Hälsningar Lasse Gerdell Tel: 08/7356635

 4. Hej Lasse och Claes!

  Claes, va kul att du hör av dig. Vi tar kontakt med dig framöver. Vi vill ju försöka få ihop alla bitarna i Sniggel Snuggel pusslet. Har du förresten koll på mahognyvincharna på rufftaket (se christers kommentar på bloggen)?

  Lasse, klart att vi är intresserade av modellen. Kan du inte maila någon bild till christian_svensson84@hotmail.com. Vi hör av oss.

  hälsningar

  Christian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>