En bildlös uppdatering

Kära sniggelvänner!
Det var tyvärr ett tag sedan vi skrev om vår framfart och anledningen till detta är helt enkelt att vi inte gjort några större framsteg de senaste veckorna. Den ovanligt aggressiva skånska vintern har hållt oss borta från varvet. Snart verkar dock våren var i antåg och det kommer förhoppningsvis öka på uppdateringsfrekvensen.

Ikväll har Erik och undertecknad varit och hälsat på en ny smed som ska hjälpa oss att renovera spanten. Vår förre smed Tom har flyttat sin verksamhet till annan ort så vi behövde helt enkelt en ny lokal aktör för våra järnarbeten. Mötet gick bra och vi ser framemot att visa upp bilder på resultaten här framöver.

2 kommentarer vidrörande “En bildlös uppdatering

  1. Mycket trevlig läsning om Sniggel S och hennes historia! Dessutom är det mycket fina foton tagna av Jörgen. Jag tror att Sövdesjön skulle vara ett tryggt och lämpligt vatten för henne när det börjar bli dags för kölsträckning. Lagom och behändigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>