Tisdag 12 juni

Hej sniggelvänner,

Igår åkte Erik och Christian ut till varvet för att fortsätta arbetet med att plugga igen alla hål på styrbord sida. Hålen som stod på tur låg ovan vattenlinjen så vi fick börja kvällen med att skrapa bort gammal fernissa. Arbetet flöt på bra och vi fick nästan alla pluggar på plats. Uppskattningsvis har vi nu pluggat ca 90% av nithålen på styrbord sida.

Gammal fernissa skrapas bort

En drös nya pluggar

Vackra kopparnit

Vår förhoppning är att inom kort sätta de sista pluggarna för att sedan kunna sätta det nya sambordet på plats. Upprustningen av styrbord sida börjar verkligen gå mot sitt slut och det är oerhört tillfredställande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>