2013-09-30

Sista Seglingen för säsongen 2013!

Hej på er! Igår tog Emil och Daniel troligtvis ut Sniggel-Snuggel på årets sista tur. Vi tar upp henne i veckan. Det har varit helt fantastiskt att få komma ut på havet med henne. Sniggel har verkligen levererat och det känns som allt slit under 4 år är glömt och man känner bara ett glädjerus genom… Läs mer »

2013-09-19

Njutning

Hej Sniggelvänner, Igår gav vi oss ut på en andra segling med Sniggel-Snuggel. Tyvärr blåste det väldigt dåligt men vi fick i alla fall uppleva en fantastisk solnedgång. Ett spegelblankt Öresund är verkligen balsam för själen. Att få njuta av Sniggel-Snuggel känns fantastiskt och det ger oss energi inför det fortsatta arbetet i vinter.  

2013-09-12

Premiärsegling

Hej sniggelvänner, Igår genomförde vi äntligen premiärseglingen med Sniggel-Snuggel. Väderförhållandena var mycket gynsamma och det var fantastiskt att se den gamla damen med vind i seglen igen. Nu lite bilder!

2013-09-08

Rapport efter första veckan i sjön!

Hej på er! Nu har Sniggel-Snuggel legat i sjön i en vecka och hon är nästan helt tät. Nedan följer några bilder. Sniggel-Snuggel ligger och sväller på slipen. Sniggel på sin plats i hamnen. Sniggel-Snuggel mastad och redo för premiärtur.

2013-09-01

Sjösättning

Hej Sniggelvänner, Igår var det äntligen dags för sjösättning av Sniggel-Snuggel och efter nästan fyra års slit kändes det nästan lite overkligt. Vi började dagen med ett provlyft utanför ladan för att sedan transportera ner båten till hamnen. Till vår hjälp hade vi ännu en gång båtbyggaren Fredrik Lundahl och vi är alla oerhört tacksamma… Läs mer »