2013-04-28

Lördag 27 april

Hej Sniggelvänner, Idag åkte Emil och Erik ut till båten för att limma lite. De nya listerna på överbyggnaden sattes på plats senast så vi började med att plugga igen alla dessa skruvhål. Hålen i bordläggningen där de nya röstjärnen sitter pluggades också igen. Dagen avslutades med att fylla upp med epoxi i hålen mellan… Läs mer »

2013-04-22

Det går bra nu! 22/4

Hej på er Sniggelvänner! Nu var det ett tag sedan vi skrev på bloggen men som tur är innebär inte det att arbetet stått stilla. Vi kan nu meddela att alla fyra röstjärn sitter på plats. Vår vän båtbyggarn Fredrik Lundahl på rödamöllan har än en gång hjälpt oss och levererat fantastiska nya lister till… Läs mer »

2013-04-05

Torsdag 4/4

Hej Sniggelvänner, Igår fortsatte vi arbetet med de båda röstjärnen på styrbord sida och vi är i princip klara med dessa. Nästa gång tar vi nya tag på babord sida. Emil fortsatte även arbetet med två lister som ska sitta på överbyggnaden. Ha det bra!

2013-04-01

Söndag 1/4

Hej Sniggelvänner, Idag har vi åter besökt varvet och fortsatt arbetet med röstjärnen på styrbord sida. Arbetet flöt på fint och erfarenheten från spantbytet kommer väl till pass. Nu lite bilder! Röstjärn nr 2 formas efter vrangbågen. Röstjärn 1 och 2 på plats. De båda röstjärnen från ovan.