2013-02-28

Torsdag 28/2

Hej på er! Idag var alla på plats på varvet. Emil och Christian fortsatte att slipa BB-sida. Erik och Daniel gick över Sniggel och ersatte de pluggar som satt dåligt efter vårt slipande. Vi hörs! Test av nyans.

2013-02-25

Torsdag 21/2

Hej på er! I torsdags var Emil och Christian på plats på varvet. Vi fortsatte att långklossa BB-sida. Vi provade även att sickla friborden. Resultatet var mycket tillfredställande. Jag tog även hem en provbit mahogny för att prova olika mängd bets och olja för att hitta den nyans som vi vill ha. Tyvärr tog vi… Läs mer »

2013-02-17

Söndag 17/2

Hej på er Sniggelvänner! Idag var Emil, Christian och Daniel på plats på varvet för att fortsätta med slipningen av Sniggel-Snuggel. Arbetet flöt på fint och vi fick hela SB-sida slipad. Det värsta är nu gjort och det som återstår är finslipning alt sickling av friborden för att få till den sista touchen. Vår vän… Läs mer »

2013-02-08

Torsdag 7/2

Hallå Sniggelvänner, Igår åkte Erik och Daniel till båten och fortsatte att slipa SB-sida. Vi börjar känna oss ganska nöjda med SB-sida och det som återstår är en slutlig slipning med 180 papper. Sedan väntar BB-sida…