2012-11-30

Torsdag 29/11

Hej Sniggelvänner, Igår åkte vi åter ut till båten och på schemat stod montering av listerna på däck. Vår förhoppning var att få båda listerna på plats men tyvärr hann vi bara med listen på SB-sida. Vi blev mycket nöjda med resultatet och formen på Sniggel Snuggel framhävs på ett fantastiskt sätt. Nästa gång sätter… Läs mer »

2012-11-23

Torsdag 22/11

Hej Sniggelvänner, Igår åkte Emil och Erik ut till båten och fortsatte arbetet med listen på BB-sida. Vår kompis Fredrik var också på plats för att arbeta på sin fina eka och även fotograf Jörgen P Jönsson kom förbi. Det är alltid kul när det blir lite mer liv i ladan. Nåväl, tillbaka till arbetet…… Läs mer »

2012-11-16

Torsdag 15/11

Hej på er! Igår åkte Emil och Christian till varvet. Under kvällen fortsatte vi arbetet med SB-sidas list. Det som återstod var att klura ut lämplig placering av spygatter samt urfräsning av dessa. Bilder. En av våra spygatter

2012-11-09

Torsdag 8/11

Hej på er! Igår åkte Emil, Erik och Christian till varvet. På programmet stod inpassning av lister. När vi lämnade varvet var SB-sidas list inpassad och på plats. Resultatet blev fantastiskt och listen framhäver verkligen Sniggel-Snuggels vackra former. Nu några bilder. CC använder långkloss för att få ett vackert slut på listen. Vår hjälte pelarborren… Läs mer »

2012-11-01

Onsdag 31/10

Hej Sniggelvänner! Idag nådde Emil och Christian ytterligare en milstolpe. Den sista fernissan avlägsnades under kvällen. En riktigt skön seger. Nu är Sniggel-Snuggel helt trären och vi kan nu gå ”all-in” på slipning. Vi var givetvis tvungna att slipa med långkloss runt aktern för att se den fantastiska mahognyfärgen. Underkvällen hann vi även med att… Läs mer »