2012-09-30

Söndag 30/9

Hej Sniggelvänner, Idag har Emil och Erik besökt varvet för ett arbetspass. Under dagen kom även vår vän Fredrik förbi då han nu också har sin båt i ladan. Fredrik kommer att göra mindre renoveringar på sin båt under vintern och det känns kul med lite sällskap. Under dagens arbetspass fortsatte vi med att plugga… Läs mer »

2012-09-27

Torsdag 27/9

Hej på er! Idag åkte Emil och Christian ut till varvet. Vi tog ett sista ryck och bytte de kvarvarande skruvarna som översta bordet är fäst med i däcket. Skönt att det är färdigt. I helgen blir det ett nytt pass och då pluggar vi de sista hållen. Nu lite bilder 32 gamla skruvar. Nya… Läs mer »

2012-09-20

Torsdag 20/9

Hej på er! Ikväll åkte Emil, Erik och Daniel till varvet och fortsatte arbetet med Sniggel. Erik och Daniel fortsatte med det smått dryga arbetet att plugga igen alla nithål i bordläggningen. Arbetet flöt på fint och nu har vi inte så många hål kvar…. Emil fortsatte slipa på överbyggnaden. Lite bilder!

2012-09-07

Torsdag 6/9

Hej Sniggelvänner, Igår besökte vi alla fyra varvet och hade ett trevligt kvällspass tillsammans. Vi börjar känna oss hemma i vår nya lada och det är inspirerande att arbeta med alla fina båtar i vår direkta närhet. Vi tog inga bilder under gårdagen då arbetet just nu mest innebär slipning av båten inför den stundande oljningen…. Läs mer »

2012-09-02

Vi lever!

Hej på er Sniggelvänner! Vi har inte skrivit på ett tag och det beror dels på att vi haft problem med vår server och bloggen har legat nere. I sommar har det hänt saker. Kanske inte så mycket som vi hoppats men så är det ibland. Sommaren sprang helt enkelt ifrån oss. Vi har flyttat… Läs mer »