2010-08-31

Måndag 31/8

Hej Sniggelvänner! Jag hoppas ni såg dokumentären båttokig som visades på svt nu ikväll. Om inte gå in på svtplay och titta. Man kan bara konstatera att ett liv utan mahognybåt är ett fattigt liv . Fantastiskt att se alla dessa gamla båtar. Inte utan att man längtar till härliga seglatser med Sniggel-Snuggel. Idag åkte… Läs mer »

2010-08-28

Lördag 28/8

Hej Sniggelvänner! Idag åkte Emil och Christian ut till varvet. Arbetet flöt på fantastiskt och vi fick mycket gjort. Följande fick vi gjort idag! * Vi laskade taket * Basade och satte två nya däcksbalkar på plats. En under fördäck och en under akterdäck. * Satte plugg i SB-skarndäck. Dax för bilder.

2010-08-25

Tis-Ons v.34

Hej på er Sniggelvänner! Nu ska jag försöka redogöra vad jag och Christian gjort denna veckan. Vi åkte igår ut för att köra ett kvällspass. Det blev ett mycket produktivt pass. Skönt när allt flyter på och man känner att man får mycket gjort. Vi började kvällen med att slå på vår ”lilla” baslåda för… Läs mer »

2010-08-19

Torsdag 19/8

Hej Sniggelvänner! Idag åkte Emil och Christian ut till varvet för att fortsätta arbetet på Sniggel-Snuggel. Vi var även spända på hur hon klarat den senaste tidens skyfall. Hon hade klarat sig fint. Dagen började med att vi startade upp en mindre baslåda för att basa ytterligare en däcksbalk efter det fortsatte vi med diverse… Läs mer »

2010-08-18

Lägesrapport från Sniggel-koncernen

Hej på Er Sniggelvänner! Efter en tids tystnad här på bloggen är det nu dags att ge våra läsare en liten lägesrapport. Det som hänt sedan sist är att alla rostfria spant nu sitter på plats och det har dragit ihop Sniggel-Snuggel rejält. Känns skönt. Nu kan vi börja tillverka nya ekspant. Kölen har även… Läs mer »

2010-08-03

Måndag 2/8 2010

Sniggelvänner! Som ni trogna läsare märkte blev det inget gjort på varvet under helgen. Detta pga av Emils svensexa. Vi tog hjälp av vår vän och tidigare ägare till Sniggel-Snuggel Finn Nyebölle och lurade ut Emil till varvet tidigt i Lördags. Tack för hjälpen Finn. Igår åkte Emil och Christian ut till varvet för att… Läs mer »