2010-06-27

Torsdag 24/6

Hej! I Torsdags åkte Emil, Erik och Daniel ut till varvet efter jobbet. Följande pysslade vi med. – Pluggade däck – Linoljade nya däcksbalken – Linoljade borden där våra nya spant ska sitta. Nu behöver vi bara måla några lager med järnmönja. – Linoljade nagelbänk

2010-06-23

Onsdag 23/6

Hej på er vänner! Idag åkte jag ut till varvet själv för lite pyssel. Jag fick mycket gjort på två intensiva timmar. Jag fixade det sista med vår däcksbalk och oljade den 2 ggr, efter det kröp jag ner i ruffen och linoljade insidan av borden där de nya rostfria spanten ska placeras. Innan spanten kan… Läs mer »

2010-06-20

Söndag 20/6

Hej på er Sniggelvänner! Idag åkte jag och Christian ut till varvet. Dagens bestyr bestod av passning av däcksbalk. Det arbetet flöt på bra och balken sitter nu på plats. Akterdäck blev väldigt stabilt med den nya balken som vi lamellimmat under det senaste veckorna. Det goda resultat beror nog bl a på att vi… Läs mer »

2010-06-12

Lördag 12/6

Hej på er! Idag har det hänt grejer. Alla fyra var idag ute på varvet. Det var mycket trevligt och vi fick mycket gjort. Emil och Christian passade in det rotfria spantet i sittbrunnen och det är med stor tillfredsställelse vi  meddelar att det nu sitter på plats. En härlig seger. Erik och Daniel fortsatte… Läs mer »

2010-06-09

Tisdag 8/6

Hej på er! Idag åkte vi ut till varvet för att titta till våra pluggar. Det hade härdat fint. Christian började kvällen med att slipa ner pluggarna och då höll vi andra oss borta pga epoxidamm. När Christian var klar fortsatte vi arbetet på akterdäck. Arbetet flöt på bra och vi fick mycket gjort. Nu… Läs mer »

2010-06-06

Pluggning av bord

Hej på er! Idag började jag och Christian vårt nationaldagsfirande med att spendera 4 timmar på varvet. Ett fantastiskt sätt att börja dagen. Vi kan titta tillbaka på en mycket produktiv dag. Vi pluggade samtliga hål i bordläggningen så om allt går som det ska kan vi sätta våra nya rostfria spant på plats inom… Läs mer »