2010-05-26

Onsdag 26/5

Hej på er Sniggelvänner! Idag åkte jag och Daniel ut till varvet för att fortsätta med pluggandet av däck. Vi slipade även ner några pluggar som härdat. Den sista finslipningen får vänta tills vi lagt i nåtmassa. Här följer lite bilder på våra framsteg.

2010-05-23

Nya tag!

Hej på er! Idag åkte jag och Erik ut till varvet för att slipa ner pluggarna jag satte på plats i fredags. Det hade härdat fint. Vi lyckades även sätta i ca 30 nya pluggar. Skönt att det rullar på. Tyvärr har vi bara använt  Iphonekamera den senaste tiden så kvalitén på bilderna är inte… Läs mer »

2010-05-21

Äntligen!

Hej på er Sniggelvänner! Idag körde jag ut till Sniggel-Snuggel efter jobbet för vi hade äntligen kvicksilvret på vår sida. Det var fantastiska 22  grader varmt i ladan. Jag fick i drygt 70 pluggar i fördäck. Känns som en stor seger. Nu lite bilder. Trevlig helg!

2010-05-19

Nya däckskruvar…

Hej på er! Jag och Christian åkte ut till varvet i måndags för att limma plugg, men än en gång var det för kallt i ladan. Vi fick istället roa oss med att dra i nya skruv i däcket.

2010-05-16

Renskrapning och däckarbete

Hej Sniggelvänner! Under dagens arbetspass har vi äntligen avslutat projekt bottenfärg. Erik och Daniel tog ett sista ryck och nu är Sniggel Snuggel fri från all gammal torr bottenfärg. Av någon anledning satt bottenfärgen på SB-sida mycket hårdare än den på BB-sida så det känns verkligen skönt att detta projekt är avslutat.   Då Daniel och… Läs mer »

2010-05-07

Fredagsmys!

Hej på er Sniggelvänner! Nu bjuder vi på lite Fredagsmys. Emil och Christian var ute hos Sniggel-Snuggel igår och slipade ner våra nya däckspluggar. Här får ni se några bilder på resultatet. Trevlig Helg!

2010-05-02

Sköna Maj välkommen!

Hej på er Sniggelvänner! Emil, Christian och Daniel fortsatte idag arbetet med Sniggel-Snuggel. Vår vän Martin gjorde också ett gästspel hos oss idag. Tack för det Martin. Under dagen tittade även Daniels far förbi med sin kompis Jan som renoverat träbåtar i många år. Tack Jan för många matnyttiga tips. Emil och Christian fortsatte arbetet… Läs mer »