2010-02-28

Bottenfärg och besök från Sydsvenska Dagbladet

Hej på er Sniggelvänner! Vi har äntligen vår i luften. Efter en extremt kall vinter som hindrat oss med kontinentala själar att jobba på varvet, kan vi nu titta tillbaka på en mycket händelserik söndag.  Under dagen fortsatte vi arbetet med att skrapa Sniggel Snuggel ren från gammal bottenfärg och vi kan nu med glädje… Läs mer »

2010-02-25

En bildlös uppdatering

Kära sniggelvänner! Det var tyvärr ett tag sedan vi skrev om vår framfart och anledningen till detta är helt enkelt att vi inte gjort några större framsteg de senaste veckorna. Den ovanligt aggressiva skånska vintern har hållt oss borta från varvet. Snart verkar dock våren var i antåg och det kommer förhoppningsvis öka på uppdateringsfrekvensen…. Läs mer »

2010-02-16

Nya fantastiska bilder från en tidigare ägare!

Hej på er Sniggelvänner! Tyvärr har arbetet med vår älskade sk22:a stått stilla de senaste två veckorna. Vi har alla haft fullt upp med annat. Vi får hoppas att det inte blir en vana. Vi är iallafall sjukt sugna att komma ut till varvet igen. Lite saker har dock hänt. Vi har blivit kontaktade av… Läs mer »

2010-02-01

Bottenfärg

Hej på er Sniggelvänner! Helgens arbetspass fick inledas med snöskottning då vårt varv inte håller helt tätt. Vår gode hyresvärd (vi kan kalla honom varvsägaren) gjorde en stabil insats under veckan efter snöstormen. Stackars Sniggel Snuggel var helt insnöad. Stort tack C. Under helgen valde vi att ta en paus i däcksarbetet och påbörjade istället… Läs mer »