2009-12-28

Mellandagspyssel

Idag har vi besökt Sniggel Snuggel för att önska henne god fortsättning och för att fortsätta att skruva ur skruvar från däck. Eftersom fördäck är så gott som klart fortsatte vi längs skarndäck på styrbord sida. Arbetet flöt på bra och vi fick bort fler skruvar än beräknat. Detta främst för att skruvarna längs skarndäck… Läs mer »

2009-12-13

Arbetet fortsätter på fördäck

Hej igen kära Sniggel Snuggel vänner! Idag har jag och Christian fortsatt arbetet med att byta skruvar på fördäck. Kan nu meddela att vi nästan är klara med fördäck. Det känns som en stor seger och för att fira det okynnesslipade vi nästan hela fördäck, bara för att få se den vackra mahognyfärgen.

2009-12-11

Kontakt med tidigare ägare

Till vår stora glädje har en tidigare ägare av Sniggel Snuggel kontaktat oss.  Han har mycket kunskap om Sniggel Snuggel som vi kan ta del av. Nu initialt har vi fått bilder skickade till oss som visar hur vår älskade båt såg ut under 70-talet. Nedan kan ni också njuta av några fantastiska bilder på… Läs mer »

2009-12-07

Arbetet rullar på

Vi har under helgen fortsatt arbetet på fördäck. Efter några timmar hade vi inte fler borr så då fick vi påbörja lite andra projekt. Nedan kan ni följa vad vi gjort. Under helgen fick vi finbesök. Tack för fika,bullar och trivsellängd. Det var allt för denna vecka.